iul. 31st

Ce inseamna videochat?

Closeup portrait of a happy young woman smiling isolated on white backgroundCu siguranta ai prietene care fac videochat si ai mai aflat cateva detalii.
Cu siguranta ai mai citit si unele articole pe internet.

Insa aici voi incerca sa-ti dau cateva detalii cat mai concrete cu privire la ce inseamna videochat mai exact, insa cele mai multe informatii le poti afla in cadrul unui interviu, care va fi o discutie despre activitate, despre tine si despre studioul nostru.
Asadar, activitatea consta in legatura directa prin intermediul calculatorului si al camerei web cu diferite persoane din toate colturile lumii, majoritatea fiind din Statele Unite si Anglia.

Discutiile sunt diverse, se pot desfasura pe o arie larga de teme precum muzica, hobby-uri, viata personala, dar si pe teme erotice.
Este vorba de socializare, videochatul se aseamana foarte mult cu Facebook-ul, diferenta este ca discuti in limba engleza.

Barbatii care intra pe aceste site-uri vor sa petreaca timp in compania unor persoane dragute, inteligente si sociabile. Ei nu cauta staruri porno daca la asta te gandesti, internetul este plin de asa ceva gratis. Membrii, asa cum ii numim noi pe cei care platesc, pot fi persoane timide sau care nu au timp de relatii in lumea reala din cauza unui job extenuant, ei prefera sa se relaxeze in fata calculatorului, este mai simplu, mai comod si fara batai de cap, chiar daca este pe bani.
Pana acum sper ca am reusit sa-ti raspund la intrebarile pe care le aveai in legatura cu acest job si voi continua prin a-ti prezinta avantajele pe care le ai lucrand la noi.