Intrebari frecvente angajari videochat

Gina:   Trebuie sa arat foarte bine pentru a lucra in acest domeniu?
 Purple Studio:   Aspectul fizic nu este intotdeauna cel mai important, ingredientele care dau valoare muncii tale sunt motivatia, seriozitatea. Nu trebuie sa fii un top model pentru a avea succes in acest jos si a face multi bani, trebuie sa fii in primul rand tu, sa fii naturala si sa stii exact ce-ti doresti de la acest job.
Laura:   Inca nu am implinit 18 ani, mai am doar cateva luni pana atunci. Pot veni sa ma angajez la voi in aceasta situatie?
 Purple Studio:   Conform legislatiei in vigoare varsta minima de angajare in acest domeniu este de 18 ani. Altfel spus, nu puteti lucra in studioul nostru pana nu impliniti 18 ani. Te asteptam cu drag la implinirea acestei varste.
 Mirela:   Pot lucra si de acasa?
 Purple Studio:    PurpleStudio colaboreaza pentru activitatea de videochat de acasa cu modele din toata tara. Este o activitate care se poate desfasura fara probleme din confortul propriei locuinte si care necesita o minima investitie intr-o conexiune la internet, un calculator sau laptop cu camera web si microfon. Activitatea, in sine, presupune conversatii cu tenta erotica, live, prin webcam, cu persoane din strainatate. Binenteles ca putem oferi sugestii, sfaturi, pentru o activitate cat mai eficienta, dar, la final, cea care decide in privinta acestor aspecte esti tu. In plus iti primesti banii in fiecare zi indiferent de castigurile tale. Mai bine de atat nu se poate!Te astept cu drag la un interviu!
Mihai:   Anagajati si baieti sau cupluri?
Purple Studio:   Nu. Angajam numai fete.
Silvia:  Oferiti si salariu fix sau numai comision?
Purple Studio:  Buna Silvia! In acest job un salariu fix este mai dezvantajos decat unul la comision. Se incepe cu un procent de 50%, maxim poti ajunge la un procent de 70%.
Liliana:   Sunt ceva mai grasuta, conteaza?
Purple Studio:   Conteaza si aspectul fizic, insa asa cum am spus si mai sus, atitudinea este mai importanta. Trebuie sa fii tu, sa te pui in valoare, sa zambesti, sa te simti bine in pielea ta. Acest lucru se vede si vei transmite energie pozitiva, lucru ce este esential in acest job.
Te astept la interviu pentru a-ti povesti mai multe 🙂
Liana:   Eu nu am experienta deloc in acest domeniu si ma tem ca nu ma voi descurca. Ce pot face?
 Purple Studio:    Buna Liana! In studioul nostru vei primi training gratuit atata timp cat este nevoie. Nu trebuie sa iti faci griji din acest punct de vedere. Vei avea parte de tot sprijinul nostru.
Cristina:   As vrea sa lucrez in acest domeniu, dar nu cred ca ma pot dezbraca. Este vreo problema?
Purple Studio: Nu, nu este absolut nicio problema, vom alege sectiunea Non-Adult pentru tine. Tine minte ca este necesar sa cunosti limba engleza la nivel avansat.
Larisa:   Nu stiu limba engleza deloc, pot lucra?
Purple Studio:    Buna Larisa! Partea noastra de training cuprinde si cateva lectii de limba engleza, daca vrei cu adevarat sa faci bani din acest job, trebuie sa te straduiesti sa inveti limba engleza cat de cat intr-un timp relativ scurt. Depinde cat de motivata esti tu. Eu te astept la un interviu si iti voi explica pe indelete. Cu bine!
Luiza:   Care este programul de lucru aici? Eu sunt la facultate si as vrea sa lucrez de noapte daca se poate.
 Purple Studio:    Buna Luiza! Da, poti opta pentru tura de lucru de noapte daca aceasta te avantajeaza cel mai mult.
Mara:   Avem camera de lucru individuale?
Purple Studio:    Da! Absolut! Fiecare camera este individuala.