Purple Studio

Despre Purple Studio

Suntem pe piata din Romania din anul 2008,iar in Targu Mures de anul acesta. Experienta ne-a facut mai buni si ne putem mandri ca suntem printre cele mai bune studiouri de videochat. Nu a fost usor sa ajungem aici, insa acum nu experimentam, ci mergem la sigur.

De aceea este important pentru  tine sa lucrezi intr-un studio de viceochat care nu experimenateaza, ci care are deja experienta si stie cum sa te ajute sa faci bani

purple studio

 

De ce am ales Purple?

Purple(mov, violet) este culoarea independentei personale. Are dubla seminificatie, pe de-o parte reprezinta bogatia si rafinamentul, pe de alta parte misterul si originalitatea. Este o culoare care fascineaza si intriga, o culoare regala care-ti da un aer sofisticat.
Este exact ceea ce iti ofera si studioul nostru, o posibilitate de a face bani singura, de a fi independenta financiar, de a-ti permite lucruri la care inainte doar visai, de a deveni o femeie puternica si sigura pe sine fara a face compromisuri pe care le-ai putea regreta mai tarziu.

 

Pentru a lucra la Purple Studio din Târgu Mureș, ai nevoie de 4 conditii esentiale:

1. Fizic agreabil;
2. Cunostinte cel putin medii de limba engleza;
3. Abilitati de a te pune in valoare;
4. Respectarea conditiilor de confidentialitate si seriozitate.

Bineinteles, asa cum spuneam mai sus, motivatia, inteligenta si aspectul fizic sunt plusul care te pot face sa excelezi si sa intreci alte modele din domeniu.
Sansele de reusita tin de asemenea si de seriozitatea studioului la care lucrezi.

Iata ce iti putem oferi noi:

1. Suport tehnic 24/24;
2. Training oferit de personal cu experienta in domeniu;
3. Site-uri americane si europene cu tarif de pana la 6$/min, neaccesibile din Romania, cu posibilitatea de a bana ce tara doresti;
4. Sedinta foto la angajare;
5. Plata punctuala a salariului bilunar;
6. Posibilitatea de a alege intre adult si non adult;
7. Posibilitatea de a primi avansuri din salariu;
8. Echipament tehnic de ultima ora;
9. Design deosebit al camerelor de lucru;
10. Posibilitatea de a lucra part-time sau full-time(part time 6h/tura, full-time 8h/tura);

Cu cine voi lucra?

Echipa Purple este o echipa aleasa cu maxima atentie, suntem tineri, insa cu experienta in domeniu si suntem la dispozitia ta indiferent de ce problema ai. Punem baza pe seriozitate, disciplina si profesionalism si lucram intr-o atmosfera de prietenie.
Trainerii studioului sunt persoane de varsta voastra, de sex feminin. Ele va vor lua interviul, vor supraveghea evolutia voastra ca si model, va vor ajuta cu orice problema pe care o veti avea. Managerii, la randul lor, va vor acorda incredere si suport  ori de cate ori  veti avea  nevoie.