Studio Videochat

Ce trebuie sa stii despre videochat!

Buna! Eu sunt Alina, managerul Purple Studio.Am sa-ti explic in cateva cuvinte de inceput ce inseamna videochat, ce inseamna sa lucrezi intr-un studio de videochat modern cu o echipa de profesionisti in spate care te ajuta sa faci bani, cu echipamente de ultima generatie, cu site-uri exclusiviste si ce inseamna bani adevarati in videochat.

Eu spun asa: ‘’Videochat-ul este cel mai bun job din Romania in prezent.’’

studio videochat

Si am dreptate! De ce?
Pentru ca:
Videochatul este jobul care iti poate oferi castiguri incepand de la 1000$ pana la 5000$+ pe o perioada de 15 zile, nefiind nevoie de experienta.Ti se poate parea mult, insa acest lucru poate fi posibil atata timp cat tu esti o persoana deschisa, ambitioasa, sociabila si bineinteles cunosti limba engleza, trebuie sa vrei sa faci bani, sa ai teluri, sa vrei mai mult decat bani de buzunar.
You just have to set your goals!

Nu este usor sa te decizi sa lucrezi in videochat, iar pentru a face banii respectivi ai nevoie de o echipa in spate care te sustine, de o echipa de profesionisti, de detalii si trucuri pe care nu ti le poate spune oricine.
Unul dintre cele mai performate modele din domeniul videochatului ajunge la castiguri de 70.000$/luna, incredibil, nu?
Oare cu ce alt job in decursul a catorva luni poti ajunge la acesti bani, la 18 ani de exemplu? Si te intrebi, poti ajunge la asa castiguri in videochat singura? Fara aparatura? Fara traininguri, poze, samd? Raspunsul este clar nu.

De asemenea nu poti ajunge sa faci acesti bani de acasa sau dintr-un studio videochat extrem de mare, deoarece trainingul nu va fi personalizat, site-urile/site-ul pe care vei lucra poate nu se potrivesc stilului tau si nu vei fi tratata individual.
Noi,  Purple Studio  suntem un studio de videochat care merge pe alte principii decat majoritatea studiourilor de videochat, avem multe locatii si cream studiouri de videochat de marime medie astfel ca ne ocupam de fiecare fata ambitioasa si dornica sa faca bani, asa cum stim noi mai bine, si poate cine stie, tu vei fi urmatorul top model, de 80.000$:)

Noi iti oferim o locatie centrala, un studio luxos in care sa te simti comfortabil, un program de 6 sau 8h, confidentialitate, training, sedinte foto, discretie, plus toate cele spuse mai sus.

Acum e randul tau, tu cu ce vii in schimb?:)

Remember, pentru a te angaja intr-un studio de videochat ai nevoie de:

studio videochat

* Sa ai 18 ani impliniti;
* Sa cunosti limba engleza la nivel cel putin mediu; daca nu cunosti limba engleza deloc, la trainingul intensiv pe care-l facem noi, in decursul unei luni, esti la nivel mediu
* Cel mai important aspect insa, este sa fii TU o persoana SERIOASA si aici ma refer la programul de lucru, videochatul este un job ca oricare altul in privinta programului, diferenta este insa venitul. Asadar, trebuie sa-I acorzi si mai multa atentie.
* Nu lucram cu persoane neserioase, dorim sa lucram cu oameni la fel de seriosi ca si noi.
* Trebuie sa ai un fizic placut, sa fii o persoana careia ii place sa se aranjeze, daca nu, sa inveti sa o faci alaturi de noi.
* Ambitia si seriozitatea, putem spune ca sunt cuvintele cheie in videochat, acestea trebuie sa vina de la tine, de restul ne ocupam noi.:)

Daca ai mai citit si alte site-uri de profil, observi ca suntem foarte simpli si foarte prietenosi si nu folosim cuvinte pompoase. In toate studiourile noastre de videchat este o atmosfera placuta de lucru si vei vedea ca te vei simti ca acasa.
Lucrand intr-un studio de videochat unde beneficiezi de siguranta, discretie,ajutor, samd.
Alege sa lucrezi  intr-un studio de videochat modern, luxos, intr-un studio de videochat unde sunt oameni carora le pasa de tine si te pot ajuta oricand, alege  PURPLE STUDIO.

Aplica acum!