iul. 31st

Videochat 100% legal?

legal

Activitatea de videochat este 100% legala, fiind reglementata de legea 196/2003, modificata ulterior de legea 469/2004.
Sunt sigura ca ai auzit foarte multe povesti cu privire la ce inseamna aceasta activitate si iti este greu sa discerni ce este mit si ce este realitate, este normal, este greu de asemenea sa iei decizia cu privire la ce studio sa te angajezi, care este un studio 100% legal, in cine sa ai incredere, unde se fac angajari videochat legale si care este studioul unde te vei simti bine si in siguranta.
Pentru a face alegerea corecta, citeste in primul rand toate informatiile de pe site, fii atenta la detalii, verifica de asemenea si galeria foto, prezinta-te la un interviu cu buletinul pentru a ti se verifica varsta(trebuie sa ai peste 18 ani) si poti cere bineinteles un certificat de inregistrare al firmei si informatii despre angajare legala.
Este foarte important sa lucrezi intr-un studio videochat 100% legal deoarece ai siguranta ca iti vei primi banii munciti, vei beneficia de asigurare medicala gratuita, indemnizatie de somaj sau de cresterea copilului, vei putea face un credit oricand. Toate astea se vor intampla dupa prima luna lucrata la noi. Demonstreaza-ne ca vrei sa faci parte din echipa noastra iar noi iti vom asigura toate actele necesare de a lucra legal.